Mijn naam is Dorien Schermer Wagemaker, woonachtend in Hauwert en sinds oktober 1990 zelfstandig schoonheidsspecialiste.

 

Eind jaren tachtig werkte ik in een kapsalon, waar ik direct na het behalen van mijn diploma's ben gestart als schoonheidsspecialiste en kapster. Na enkele jaren hier werkzaam te zijn geweest besloot ik een eigen salon te starten.

Op 15 oktober 1990 opende ik in Zwaagdijk mijn salon. In 1994 trouwde ik met Jaap Schermer uit Hauwert en is de salon mee verhuisd naar dit mooie dorp. In deze ruimte werd er tevens een kapsalon en zonnestudio gerealiseerd.

Na de eeuwwisseling zijn we verhuisd naar het huis aan de overkant, hierdoor werden woon en werkplek uit elkaar getrokken. Ook werden in deze jaren onze beide dochters geboren.

In 2009 besloten we de salon aan ons huidige huis te bouwen. Eind april 2009 ging de eerste paal de grond in en 26 oktober 2009 konden we de geheel nieuwe salon openen. Een gebouw met een prachige behandelruimte, zonnestudio, pedicureruimte, wachtkamer en toilet is gerealiseerd. Een plek waar ik zeer trots op ben en waar ik met veel plezier mijn klanten kan ontvangen.

Monique's footcare is in 1995 ingetrokken in mijn salon. Velen weten de weg naar Monique te vinden om de voeten te laten te verwennen.

In 2020 hoop ik mijn 30-jarig jubileum bereiken en ik ga ervoor om mijn salon nog lange tijd te kunnen voortzetten.

 

Tot ziens,

Dorien

Hauwert, oktober 2018